Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с регистрацията на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тва па за мотора е най-големата простотия та нали като отвориш предния капак,и пред теб лъсва червен надпис Туин Спарк
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Прти мене даже ми показаха къде да изстъркам че да се види номера.А за номера на двигатела че го няма ,някой нови коли го водят като сменяема част;и е важе номер рама.МАЛОУМНИЦИТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ МНОГО И ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Днес най-накрая успях да я регистрирам и съм много щастлив След като направих скандал в КАТ се оказа , че могат да напишат колата просто като Алфа 145 без да ме карат да я водя на технотест. Проблема идваше от това, че заради надипса на задния капак T.Spark колата била уникална и било задължително да се закара на технотест. Колата е невероятна и много и се радвам и вече почвам да разбирам защо сравнявате Алфа Ромео със секта Поздрави
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от svetlinst
          Днес най-накрая успях да я регистрирам и съм много щастлив След като направих скандал в КАТ се оказа , че могат да напишат колата просто като Алфа 145 без да ме карат да я водя на технотест. Проблема идваше от това, че заради надипса на задния капак T.Spark колата била уникална и било задължително да се закара на технотест. Колата е невероятна и много и се радвам и вече почвам да разбирам защо сравнявате Алфа Ромео със секта Поздрави
          Успех, баце. Много безаварийни километри....!
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Много безаварийни километри
            Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

А инъче двигателя като какъв го регистрита - 1.4 ТС 103 коня ли Или имаше възможност за този с по-малкия данък .
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Мерси А за двигателя е като 103 коня . На талона който ми е от Италия си пише 76 kw и няма начин да го напишат като по-малко.
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от svetlinst
                  Мерси А за двигателя е като 103 коня . На талона който ми е от Италия си пише 76 kw и няма начин да го напишат като по-малко.
                  Аааа те талона даже гледали .....аз мислех че и за конските сили е трябвало да минеш Технотест....па може да е 1002 к.с. знаеш ли, все пак е уникат
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Re: ...

Първоначално публикувано от hristiqn
                    Еми пи6и я боксер Теб не те бърка . Моята по талон се води GTV комби Това в реалността в България
                    Много ми е интересно, как в КАТ не са регистрирали 145 Т.С., а са регистрирали ГТВ комби!!!! Простотията в тая държавица няма граници....

П.С. Честито колега. Много безаварийни километри и само радост да ти носи колата.
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                    Alfa Romeo 90 2.0 '87
                    sigpic

Comment

Working...
                    X